No Finish Line Athens 2017

No Finish Line Athens 2017

Το "No Finish Line Athens" (http://main.nflathens.com/) είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση τρεξίματος στην Ελλάδα. Είναι μέρος της διεθνούς σειράς αγώναν "No Finish Line" που γίνονται σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων το Μονακό και το Παρίσι.

Αυτή η εκδήλωση έχει μία σειρά από ιδιαιτερότητες που καθιστούν την χρονομέτρηση εξαιρετικά περίπλοκη. Η μορφή του αγώνα είναι ως εξής:

  • Υπάρχει ώρα έναρξης και ώρα λήξης - συνήθως διαρκεί κάποιες ημέρες
  • Η διαδρομή είναι κλειστή και συγκεκριμένου μήκους
  • Ο αγώνας δέχεται δρομείς όλες τις ημέρες και ώρες που λειτουργεί (όλο το 24ώρο)
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεκινήσουν όποτε θέλουν, να τρέξουν για όσο θέλουν και να φύγουν / επανέλθουν όσες φορές θέλουν!
  • Αθροίζονται τα χιλιόμετρα που κάνει ο κάθε ένας δρομέας τόσο για την ατομική του επίδοση, όσο και για το συνολικό άθροισμα όλων των δρομέων. Επίσης υπάρχουν και ομαδικές συμμετοχές που αθροίζονται οι αποστάσεις όλων των μελών.

Το σύστημα Chronolog έφερε με επιτυχία εις πέρας το δύσκολο έργο της καταγραφής επί 3μιση ημέρες όλων των διανυθέντων χιλιομέτρων των δρομέων. Με chips κατέγραψε όλες τις περιστροφές, τις εισόδους / εξόδους των δρομέων όσες φορές και αν επέλεξαν να το κάνουν. 

Το σύστημα Chronolog συνδυάστηκε με αυτόματη ενημέρωση των νέων εγγραφών από την γραμματεία του αγώνα ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη! Ενημερωνόταν το σύστημα χρονομέτρησης για τις νέες ενεργοποιήσεις chips σε πραγματικό χρόνο, όπως αυτές γινόντουσαν από την γραμματεία της εκδήλωσης

Επίσης συνδυάστηκε με το Chronokiosk που ανέλαβε να διεκπαιρεώσει με αυτόματο τρόπο περισσότερες από 1800 επαν-εισόδους δρομέων στην διαδρομή. Απάλλαξε την γραμματεία από αυτή την υποχρέωση και διευκόλυνε την διαδικασία, ενώ ελαχιστοποίησε την πιθανότητα λάθους ή καθυστέρησης στην εξυπηρέτηση των δρομέων. Λειτούργησαν 2 μηχανήματα Chronokiosk επί 24ώρου βάσης και εξέδιδαν αυτόματα chips για τους δρομείς που επέστρεφαν για να τρέξουν.

Παράλληλα μεταδίδαμε ζωντανά τα αποτελέσματα τόσο σε ατομικό όσο και σε συνολικό και ομαδικό επίπεδο από οθόνες καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 5.000 δρομείς.