Άλλη μία χρονιά με ανοδική πορεία για το Chronolog

Κλείνοντας το 2017 και διανύοντας πλέον τον 8ο χρόνο λειτουργίας του συστήματος Chronolog, το Ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής σύστημα χρονομέτρησης αθλητικών εκδηλώσεων, κατέγραψε μία ακόμα ανοδική χρονιά στην Ελληνική αγορά χρονομετρήσεων με chip. 

Για το διάστημα από 1ή Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την 31ή Δεκεμβρίου το σύστημά μας πέτυχε τα ακόλουθα:

  • Κατεγράφησαν περίπου 270.000 επιδόσεις (εκκινήσεις, ενδιάμεσοι χρόνοι, τερματισμοί)

  • Χρησιμοποιήθηκε σε 262 αθλητικές διοργανώσεις σε όλη τη χώρα και σε περίπου 630 διαφορετικούς αγώνες

  • Διαχειρίστηκε περισσότερες από 128.000 εγγραφές αθλητών σε αγώνες που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες εγγραφής με web form.

Το σύστημα Chronolog αύξησε την διάδοσή του στην Ελληνική αγορά αθλητικών εκδηλώσεων:

  • Εξυπηρέτησε 24% περισσότερες εγγραφές σε σύγκριση με το 2016
  • Κατέγραψε 35% περισσότερες επιδόσεις σε σχέση με το 2016

Ταυτόχρονα από τον Μάιο του 2017 παρουσιάσαμε το Chronokiosk που είναι το αυτόματο σύστημα διανομής chip χρονομέτρησης και αριθμού αθλητών που κατασκευάσαμε και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Τα μηχανήματα Chronokiosk τοποθετήθηκαν κατά περιόδους σε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα και εξυπηρέτησαν περισσότερους από 3.400 δρομείς διευκολύνοντας τους διοργανωτές στην γραμματειακή λειτουργία, τους αθλητές ως προς την παραλαβή των υλικών τους χωρίς αναμονή και με μεγάλο εύρος ωραρίου παράδοσης, και τα καταστήματα με την προσέλκυση αθλητών στον χώρο τους. Το δίκτυό μας θα διευρυνθεί τα επόμενα χρόνια με περισσότερα σημεία Chronokiosk.

Μία ακόμη καινοτομία που παρουσιάσαμε την περασμένη χρονιά είναι η υπηρεσία meOnMap για Android κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει την συνεχή καταγραφή του στίγματος των αθλητών με το κινητό που φέρουν μαζί τους κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Είχε μεγάλη απήχηση σε αγώνες βουνού και μεγάλων αποστάσεων.

Το σύστημα Chronolog χρησιμοποιείται για καταγραφή επιδόσεων σε αγώνες δρόμου, τόσο σε δημόσια οδό όσο και σε στίβο, ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας δρόμου, ορεινής ποδηλασίας, κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, τριάθλου, σκυταλοδρομίες και ατομικές χρονομετρήσεις, σε κάθε μορφής τερέν, οποιασδήποτε διάρκειας και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Παράλληλα προσφέρει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγραφών και πληρωμών με φόρμα δήλωσης συμμετοχής και δυνατότητα αποδοχής πιστωτικών καρτών για εξόφληση συμμετοχών.

Η αξιοπιστία και ευκολία χρήσης του συστήματος Chronolog έχει επιτρέψει την χρήση του από πολλές ομάδες χρονομέτρησης ανά την χώρα καλύπτοντας αγώνες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα!  Το 2018 ξεκινάει η εξαγωγή του εκτός Ελληνικών συνόρων διευρύνοντας τις αγορές στις οποίες απευθύνεται.

Με το σύστημα Chronolog παρουσιάστηκαν και καθιερώθηκαν υπηρεσίες όπως μετάδοση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, άμεση αποστολή αποτελεσμάτων στους συμμετέχοντες, SMS services για ενημέρωση, εγγραφές μέσω web sites και εγγραφές με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Ευχαριστούμε όλους όσους επέλεξαν και εμπιστεύθηκαν το σύστημα μας και τους χειριστές του για την χρονομέτρηση και καταγραφή των επιδόσεων πάσης φύσεως αθλητικών εκδηλώσεων.